FELHÍVÁS a szociális földprogramba való jelentkezésre

FELHÍVÁS

a szociális földprogramba való jelentkezésre

 

Okány Község Önkormányzata 2016/2017. mezőgazdasági évben ismét meghirdeti a tulajdonában lévő földterületek használatát az arra rászoruló családok részére. A szociális rendelet értelmében a rászoruló „az a család, vagy egyszemélyes háztartás, aki maximum 1,5 ha termőföld tulajdonnal rendelkezik és az egy főre eső jövedelem nem haladja meg családok esetében a mindenkori öregségi nyugdíj legkisebb összegének 150%-át (42750 Ft/hó/fő), és egyszemélyes háztartás esetén a 200%-át (57000 Ft/hó/fő)”.

Jelentkezni a Polgármesteri Hivatalban Fazekas Melinda szociális ügyintézőnél átvehető Jelentkezési lapon lehet. A jelentkezéskor a szociális rendelet értelmében csatolni kell a megfelelő jövedelemigazolásokat, valamint egy nyilatkozatot a saját földtulajdon nagyságáról. Az igazolás illetve a nyilatkozat hiányában a jelentkezést nem lehet elbírálni!

A jelentkezés határideje: 2016. augusztus 31.

A jelentkezéseket az Önkormányzat Településügyi Bizottsága bírálja el. A késedelmesen vagy hiányosan beérkezett jelentkezések az elbírálásban nem vesznek részt.

Okány, 2016. július 20.

Horváthné Vad Piroska sk.
Településügyi Bizottság elnöke

© 2024 - Okány Község Önkormányzata - Kreatív-Webmester - Minden jog fenntartva - Tervezte: JoomShaper

Főmenü